Blind: "Op Anfield proef je de rivaliteit, geweldig"

16 januari 2016, 15:17

In Nederland zijn alle ogen gericht op de kraker tussen Feyenoord en PSV, maar ook in Engeland staat er zondagmiddag een fraai affiche op het programma. Op Anfield Road spelen Liverpool en Manchester United tegen elkaar. Daley Blind kijkt uit naar de strijd tussen de rivalen.

"Als voetballer wil je deze wedstrijden spelen", zegt Blind op de website van de nummer zes van de Premier League. "Op Anfield proef je de rivaliteit op de tribunes, dat is geweldig. Als speler voel je extra druk in deze wedstrijden, omdat je weet hoe belangrijk deze duels zijn. Het is een geweldige ervaring om dit soort wedstrijden te spelen."

Manchester United staat momenteel zesde en wil de weg omhoog weer inslaan. "Er staan belangrijke wedstrijden voor de deur", weet Blind. "Alles ligt zo dicht bij elkaar in de Premier League, we staan slechts negen punten achter de koploper. Duels winnen is het belangrijkste op dit moment, zodat we weer naar boven kunnen kijken."

De eerdere ontmoeting van dit seizoen eindigde in een 3-0 zege voor de ploeg van Louis van Gaal. Daley Blind was in dat duel één keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen