Lachman blikt terug: "Ben beetje weggepest bij Twente"

16 januari 2016, 16:36

Darryl Lachman heeft geen fijne herinneringen overgehouden aan zijn periode bij FC Twente. De verdediger vertrok in 2015 uit Enschede nadat hij uit de gratie was geraakt na een botsing met trainer Alfred Schreuder. In het Algemeen Dagblad blikt de centrumverdediger terug op zijn bewogen periode in Enschede.

Lachman maakte in 2014 de overstap van PEC Zwolle naar Twente. Daar belandde hij al snel op een zijspoor. "Ineens verdween ik vanuit de basis naar de tribune", vertelt de Amsterdammer. "Vanaf dat moment kwamen de verhalen dat ik niet hard genoeg trainde en gemakzuchtig zou zijn. Dan denk ik: vertel me dat dan eerder, zodat ik eraan kan werken. Ik hoorde echter nooit iets over mijn instelling."

"Bij Twente is de laatste maanden de bom gebarsten, maar het was toen al heel onrustig bij de club", vervolgt hij. "Dat zag je terug op het veld. Je kon zien dat de jongens die speelden, last hadden van de randzaken. Voor mij was de situatie anders, omdat ik er niet echt meer bij hoorde. Voor mijn gevoel werd ik een beetje weggepest. Schreuder was trouwens wel eerlijk tegen me, door te zeggen dat hij me niet meer ging gebruiken."

Bij SC Cambuur, waarvoor hij momenteel op huurbasis speelt, hoopt hij zich te revancheren. "Ik voel hier het vertrouwen van de mensen waarmee ik werk. Dat doet veel met een voetballer. En dan kan ik ook belangrijk zijn voor Cambuur. Ik wil niet de grote held uithangen, maar met mijn kwaliteiten kan ik iets aan deze ploeg toevoegen, denk ik. Ik wil bewijzen dat ik nog steeds goed kan voetballen."

De 26-jarige Lachman start vanavond in de basis bij Cambuur, dat om 18.30 uur de degens kruist met Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen