Wijnaldum neemt Newcastle opnieuw bij de hand

Jw
16 januari 2016, 18:18

Georginio Wijnaldum heeft Newcastle United zaterdag bij de hand genomen. De 25-jarige middenvelder was met een doelpunt en een assist cruciaal voor The Magpies, die door de inbreng van de Nederlandse uitblinker een uiterst knappe zege boekten op het veel hoger geplaatste West Ham United (2-1). 

Met nieuwkomer Jonjo Shelvey, een concurrent voor Siem de Jong, in de basis maakte Newcastle United al vroeg het verschil. Wijnaldum speelde Ayoze Pérez aan, die de bal fraai in de kruising vuurde (1-0). Niet veel later mocht Wijnaldum zijn landgenoot Daryl Janmaat bedanken. De rechtsback was mee opgekomen en leverde de bal op maat af bij zijn collega-international, die makkelijk de score verdubbelde (2-0). 

The Hammers kregen het in de tweede helft niet meer voor elkaar de achterstand weg te poetsen. Nikica Jelavic maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar de ploeg van voormalig FC Twente-coach Steve McClaren sleepte de drie dure punten over de streep. Newcastle United staat door de zege weer boven de degradatiestreep in de Premier League. 

Wijnaldum verkeert in een uitstekende vorm in zijn debuutseizoen in de Premier League. Afgelopen dinsdag maakte hij nog de belangrijke aansluitingstreffer tegen Manchester United (3-3). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen