Koeman lovend na perfecte week voor Southampton

Jw
16 januari 2016, 19:23

Ronald Koeman boekte zaterdag de tweede overwinning op rij met Southampton. De trainer van The Saints lijkt zijn 'oude' ploeg na een behoorlijke dip eindelijk weer terug te hebben. 

"Ik ben erg blij met hoe we vandaag gespeeld hebben. Het was een erg comfortabele overwinning en dat doet me deugd. Het is namelijk zeker niet makkelijk om drie keer te scoren tegen West Brom", aldus Koeman, die zag dat zijn ploeg het zichzelf al vroeg in de wedstrijd makkelijk maakte. "Als je zo snel scoort, maakt dat het allemaal makkelijker."

Het was de tweede overwinning binnen een week voor Southampton. "We hadden het even zwaar na de uitschakeling in de FA Cup, maar woensdag en vandaag waren we weer op en top geconcentreerd. Twee overwinningen en twee keer de nul gehouden, dat is erg positief", was Koeman dan ook lovend. 

De dip is voorbij, denkt hij. "Soms zit je als ploeg in een moeilijke periode. Dat moet je dan accepteren en blijven werken. Want dat is de enige sleutel naar een comeback. Nu willen we doordrukken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen