De Graafschap wint weer eens: "Ontlading heel groot"

Ger
17 januari 2016, 09:52

De Graafschap boekte zaterdag de tweede overwinning van het seizoen. De hekkensluiter van de Eeredivisie was voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Excelsior. Trainer Jan Vreman is zeer blij met de langverwachte driepunter.

Cas Peters opende namens de Doetinchemmers in de 71ste minuut de score, nadat doelman Tom Muyters de bal voor zijn voeten had gebokst. Vincent Vermeij besliste de wedstrijd in blessuretijd. "In de eerste helft hadden we wat moeite, Excelsior speelde gemakkelijker aan de bal. Maar gaandeweg kwamen we er beter in, vond ik", aldus Vreman op de clubwebsite. "In de tweede helft was het grootste verschil dat we veel meer duels wonnen. Langzaam trek je dan de wedstrijd naar je toe."

"Dat we met 2-0 winnen is heel mooi. De ontlading was heel groot, zowel in de groep als op de tribunes. Maar we moeten niet denken dat we er al zijn, dit is pas de eerste. We zullen nog veel meer zeges nodig hebben om ons doel van handhaving te behalen", waarschuwt Vreman. "Dit is in ieder geval een eerste en hele belangrijke. Een hele mooie voor ons allemaal."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen