Narsingh: "Laatste tijd veel getraind op afwerken"

17 januari 2016, 18:31

Luciano Narsingh werd zondagmiddag ten faveure van Jürgen Locadia en Gastón Pereiro buiten de basisopstelling van PSV tegen Feyenoord gehouden, maar was als invaller goud waard voor de nummer twee van de Eredivisie. De rappe vleugelaanvaller stelde vlak voor tijd met de 0-2 de winst in De Kuip veilig, met een fraaie actie en dito goal.

Het is een mooie opsteker voor Narsingh, die persoonlijk een lastige periode achter de rug heeft. "Ik moest een aantal wedstrijden missen en ben net weer terug van een blessure. Het is goed dat ik weer fit ben", sprak de gouden wissel na afloop van het duel met Feyenoord tegenover de verzamelde media. Dat Narsingh niet in de basis stond vond hij jammer, maar hij liet dus zijn voeten spreken. "Je ziet maar weer dat je iedereen nodig hebt in een seizoen."

De 0-2 tegen Feyenoord was voor Narsingh zijn vierde treffer van het eredivisieseizoen. Aan het afdrukken schort het nog weleens bij de oud-speler van sc Heerenveen, maar in Rotterdam bleef hij oog in oog met doelman Kenneth Vermeer zeer koelbloedig. "Ik ben zeker opgelucht. Voor het team, maar ook voor mezelf. Ik heb de laatste tijd veel getraind op afwerken. Het is mooi dat ik een bijdrage kan leveren, maar de drie punten zijn natuurlijk het belangrijkst."

Narsingh kwam na een uur spelen in het veld voor Pereiro. "De trainer (Phillip Cocu, red.) zei toen dat Feyenoord meer vooruit ging verdedigen, waardoor ik met mijn snelheid voor gevaar moest zorgen. Dat lukte", concludeert de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen