Ten Hag na dikke zege: "Hier kunnen we mee verder"

17 januari 2016, 18:37

FC Utrecht-coach Erik ten Hag was op zijn hoede voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen. "Het is nooit makkelijk, hier in de Euroborg. Je weet dat het publiek hier fel kan zijn en dat FC Groningen thuis uitstekend presteert. Ze hadden dit seizoen voor eigen publiek nog niet verloren, dat zegt wel iets", aldus Ten Hag. Toch zegevierde zijn club zondag met 1-4 in Groningen.

"We begonnen uitstekend aan de wedstrijd", analyseert Ten Hag op de officiële website van FC Utrecht. "We trokken het spel naar ons toe, kregen kansen, waren dominant." FC Utrecht kwam in de zestiende minuut dan ook op 0-1, maar tien minuten later herstelde FC Groningen het evenwicht. "Een onachtzaamheid en opeens stond het 1-1. Dan weet je dat hier alles ineens kan veranderen", vervolgt Ten Hag.

"In de rust hebben we gezegd: 'pak het weer op, zet de wedstrijd weer naar je hand'. Dat de 1-2 dan zo snel valt, helpt natuurlijk. Beter dan we dat voor de rust deden, speelden we het vervolgens uit: 1-3, 1-4. De rode kaart van Andreas Ludwig was een smet. Maar al met al ben ik tevreden. Hier kunnen we mee verder. Dit was een prima resultaat", besluit Ten Hag.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen