Arsenal komt weer niet tot winst bij Stoke City

17 januari 2016, 19:08   Bijgewerkt: 17 januari 2016, 19:17

Arsenal is voor het zesde seizoen op rij niet tot winst gekomen in de uitwedstrijd tegen Stoke City. De ploeg van manager Arsene Wenger bleef zondag in het Britannia Stadium steken op een 0-0 gelijkspel. Daarmee nestelt Arsenal zich wel naast Leicester City aan kop van de Premier League.

Sinds de terugkeer van Stoke City op het hoogste voetbalniveau van Engeland, in 2008, verliet Arsenal Stoke-on-Trent slechts één keer met drie punten. Dat was in het seizoen 2009/2010, toen er met 1-3 werd gewonnen. De overige zes bezoekjes aan Stoke City leverden The Gunners twee gelijke spelen en vier nederlagen op. Zondag kwam daar een nieuwe remise bij.

Stoke City en Arsenal kregen allebei wel kansen op meer. In de eerste helft vond Arsenal-spits Olivier Giroud Stoke-keeper Jack Butland twee keer op zijn weg. In het tweede bedrijf toonde Arsenal-sluitpost Petr Cech zich belangrijk met meerdere ingrepen. Erik Pieters en Ibrahim Afellay hadden een basisplek bij Stoke City. Laatstgenoemde werd vlak voor tijd naar de kant gehaald, Marco van Ginkel kwam in zijn plaats binnen de lijnen.

Arsenal en Leicester City hebben na 22 wedstrijden allebei 44 punten en delen daarmee de koppositie in de Premier League. Leicester City kwam zaterdag op bezoek bij hekkensluiter Aston Villa niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Manchester City is met 43 punten de nummer drie van Engeland. De voormalig landskampioen zegevierde zaterdag met 4-0 over Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen