NAC en Sparta doen goede zaken, VVV verliest

18 januari 2016, 22:00   Bijgewerkt: 18 januari 2016, 22:22

NAC Breda en Sparta Rotterdam hebben goede zaken gedaan in de titelrace van de Jupiler League. Koploper Sparta won in eigen huis met 5-2 van RKC Waalwijk, terwijl NAC thuis met 3-1 won van FC Eindhoven. Nummer twee VVV Venlo liep wel averij op door met 2-1 te verliezen tegen FC Oss.

Voor NAC verliep de eerste helft uiterst voorspoedig. In het eigen Rat Verlegh Stadion liep de ploeg van Marinus Dijkhuizen in 23 minuten uit naar 3-0 tegen FC Eindhoven. Luis Pedro (twee keer) en Kevin Brands zorgden voor de vliegende start van NAC.

De grote held van de eerste helft, Luis Pedro, dreigde de schlemiel te worden van de tweede helft. Hij tikte de doorgebroken Anthony van den Hurk aan waarna hij rood kreeg en de bal op de stip zag liggen voor een strafschop. Jinty Caenepeel benutte de strafschop, maar verder dan 3-1 kwamen de Eindhovenaren niet.

Door de overwinning van Sparta en het verlies van VVV, staan de Rotterdammers nu vijf punten los. Bovendien heeft de ploeg van trainer Alex Pastoor een wedstrijd minder gespeeld. NAC staat derde en heeft nog maar een punt achterstand op VVV.

Overige uitslagen Jupiler League:

FC Oss - VVV Venlo 2-1

FC Den Bosch - FC Volendam 0-0

Helmond Sport - Jong Ajax 2-3

Jong PSV - MVV Maastricht 2-0

Telstar - Go Ahead Eagles 1-2

FC Dordrecht - FC Emmen 0-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen