Dijkhuizen tevreden: "We hebben grote stappen gemaakt"

18 januari 2016, 23:06

Marinus Dijkhuizen is blij met de 3-1 overwinning van zijn ploeg op FC Eindhoven. De Noord-Brabanders rukken steeds verder op naar de top van de ranglijst en staan nu derde. "Als je ziet waar we vandaan komen en nu staan, dan hebben we grote stappen gemaakt."

NAC rekende vanavond (maandag) betrekkelijk eenvoudig af met de nummer vier van de Jupiler League. "FC Eindhoven is een goed voetballende ploeg. We hadden vooraf afgesproken dat we flink gas gingen geven van de start. Snel druk zetten, hen niet in hun spel laten komen en het tempo hooghouden", aldus de trainer die zijn ploeg al na 23 minuten op een 3-0 voorsprong zag staan.

Daarna ging het wat moeizamer, vooral omdat Luis Pedro rood kreeg en een penalty veroorzaakte. "De tweede helft was iets rommeliger en dan valt in een keer die rode kaart en pingel, terecht. Daarna zie ik wel de ervaren spelers leiding nemen in het veld en dat vind ik mooi, daar hebben we ook veel aandacht aan besteed. Ik ben een heel tevreden trainer. Fysiek en mentaal was het goed vandaag, ook als team prima."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen