'Anderlecht wil diep in buidel tasten voor Ziyech'

19 januari 2016, 10:18

Het lijkt niet de vraag te zijn of Hakim Ziyech deze winter bij FC Twente zal vertrekken, maar wanneer dit het geval zal zijn. Eén van de kapers op de kust voor het kroonjuweel van de Tukkers is Anderlecht. De topclub uit Brussel lijkt ver te willen gaan om de komst van de aanvallende middenvelder te realiseren.

Een delegatie van Anderlecht zat afgelopen vrijdag op de tribune bij Twente-Heracles en zag Ziyech een glansrol spelen in de klinkende 4-0 overwinning. De Belgische club zag de smaakmaker al vaker aan het werk en de rapporten zijn volgens Het Laatste Nieuws unaniem positief. Het feit dat Ziyech bij 34 van de laatste 39 doelpunten van Twente betrokken was, is zeker niet onopgemerkt gebleven bij Anderlecht.

Twente denkt zelf aan een bedrag van rond de 10 miljoen euro voor Ziyech, maar Anderlecht vindt die vraagprijs wel erg hoog. Paars-wit denkt eerder aan een bedrag van ongeveer 6 miljoen euro en zou verdediger Bram Nuytinck (ex-NEC) ook wel in willen zetten als wisselgeld.

Naast Anderlecht zouden ook Borussia Dortmund, Schalke 04, Celtic, AC Milan en Leicester City op de tribune hebben gezeten voor Ziyech.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen