De Guzman staat voor terugkeer naar Liberty Stadium

19 januari 2016, 13:02

Jonathan de Guzman gaat terugkeren naar Swansea City. De Premier League-club uit Wales huurt de 28-jarige middenvelder voor de rest van het seizoen van Napoli, zo meldt FOX Sports. Het wordt de tweede periode van de Nederlander van Canadese komaf in het Liberty Stadium, waar hij tussen 2012 en 2014 ook al onder contract stond.

Zodoende is er eindelijk een einde gekomen aan een zeer vervelende periode voor De Guzman. Hij was volledig uit beeld geraakt bij Napoli, waarvoor hij dit seizoen geen enkele speelminuut maakte en waar hij sinds augustus al geen deel meer uitmaakte van de selectie. Dit besluit namen de Napolitanen nadat De Guzman een transfer naar AFC Bournemouth liet afketsen. Nu heeft hij dus alsnog zijn overstap naar de Premier League te pakken. Bij The Swans gaat de middenvelder samenwerken met coach Francesco Guidolin, die deze week in Wales tekende.

Bovendien kampte De Guzman geruime tijd met liesklachten. De oud-Feyenoorder werd vorige week geopereerd aan de kwetsuur, waardoor hij klaar was om naar een andere club te vertrekken. De huurling blijft nog wel tot medio 2018 onder contract staan bij Napoli, dat momenteel de verrassende koploper is in de Serie A.

Naast De Guzman haalt Swansea met Scott Sinclair nog een bekende terug. De aanvaller maakt de overstap van hekkensluiter Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen