Rodgers: "Suarez op weg om beste ter wereld te worden"

Jw
19 januari 2016, 16:19

Luis Suarez werd voor zijn prestaties in het afgelopen jaar niet genomineerd voor de Gouden Bal. Brendan Rodgers, zijn voormalig trainer bij Liverpool, vindt dat 'ongelofelijk'. De Engelse coach, die momenteel zonder werk zit, ziet de Uruguayaanse spits de prijs in de toekomst wel winnen.

"Hij is op weg om de beste te worden. Het was ongelofelijk dat hij niet bij de top-drie van de verkiezing zat", geeft Rodgers aan in Monday Night Football. De 42-jarige trainer denkt dat bijvoorbeeld de schorsingen van Suarez voor het bijten invloed hebben gehad. "Het laat zien dat er andere zaken meespelen. Hij verliet Liverpool als een wereldspeler en heeft Barcelona nog beter gemaakt."

"Ik denk dat hij alleen nog maar beter wordt door te spelen met grote spelers om hem heen. Hij is nog jong genoeg om de Gouden Bal in de toekomst te winnen. Hij hoort in elk geval al bij de besten. Als ik een spits mocht uitkiezen in mijn team, Lionel Messi buiten beschouwing gelaten, dan zou ik voor Suarez gaan", prees Rodgers zijn voormalig aanvalsleider.

Neymar, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo werden door de FIFA aangewezen als de drie kanshebbers op de eretitel. Messi, teamgenoot van Suarez, ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen