Pochettino zou Bale graag terug zien keren bij Spurs

Jw
21 januari 2016, 18:36

Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino zou Gareth Bale met open armen ontvangen. De Argentijnse oefenmeester wist naar eigen zeggen echter niets over de geruchten rondom de Welshman, die eerder voor honderd miljoen euro werd verkocht aan Real Madrid.

Uit het uitgelekte transferdocument van Football Leaks kwam niet alleen naar voren dat Bale een recordbedrag van meer dan honderd miljoen euro heeft opgeleverd, maar ook dat de Spurs een eerste optie hebben om de pijlsnelle aanvaller terug te kopen. Indien een andere club uit de Premier League een officieel bod doet op Bale, heeft de Londense club 72 uur de tijd om evenveel geld op tafel te leggen. Daarmee zouden de Spurs een overgang naar een concurrent dan kunnen voorkomen.

"Ik weet hier niets van, het zijn geruchten. Maar als wij de optie hebben om hem te contracteren, waarom niet? Hij is een geweldige speler die onze selectie alleen maar kan verbeteren", citeerde Sky Sports de ambitieuze coach. In december van het vorige jaar werd Bale in verband gebracht met Manchester United, maar daar wordt inmiddels minder over gerept.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen