Robben kijkt met trots naar Europese prestaties PSV

Jw
21 januari 2016, 20:13

Arjen Robben heeft met veel plezier gekeken naar de Europese verrichtingen van PSV. De Eindhovense landskampioen overwinterde in een poule met Manchester United, VfL Wolfsburg en CSKA Moskou. De voormalig ster van PSV vindt het razendknap.

"Ik vond het geweldig om te zien hoe ze een ronde verder zijn gekomen in de Champions League", aldus Robben tegenover PSV TV. De 31-jarige aanvaller van Bayern München had PSV graag ontmoet in de knock-outfase. "Het is jammer dat we elkaar niet hebben geloot."

"Het gaat in het topvoetbal uiteindelijk om het resultaat en dat moet je beseffen. Er zijn soms andere dingen nodig, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van het voetbal. Het hoeft niet saai te zijn. Hoe PSV zich presenteerde in de Champions League, daar kun je alleen je petje maar voor afnemen", prijst Robben de vaak realistische speelwijze van PSV.

Ook trainer Phillip Cocu kan op een compliment rekenen van de Bedummer. "Cocu is daar zeker heel belangrijk in. Ik kan er weinig over zeggen, omdat ik er niet dicht bij sta. Maar natuurlijk heeft hij daar zijn invloed. Hij weet wat er in het topvoetbal gevraagd wordt. Hij is de architect, die moet zorgen dat de ploeg functioneert."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen