Koeman: "Inspiratie halen uit vorige zege bij United"

Jw
21 januari 2016, 20:54

Ronald Koeman gaat komend weekend op bezoek bij Louis van Gaal. De trainer van Southampton haalde in aanloop naar de ontmoeting met Manchester United de verrassende uitoverwinning van vorig jaar naar voren. Een jaar geleden wonnen The Saints met 1-0 op Old Trafford.

"Het is een mooie wedstrijd om naar uit te kijken. Een prachtige uitdaging tegen een grote club, waar we natuurlijk goede herinneringen aan hebben door vorig jaar", begint Koeman op de website van Southampton. "Het was fantastisch toen. Het is een geweldige plek om te voetballen. Er was tot 27 jaar geleden niet meer door Southampton gewonnen op Old Trafford, dat zegt natuurlijk alles. Zoiets gebeurt niet elk jaar en daarom was het heel vermakelijk."

Koeman hoopt dat zijn ploeg zich kan opladen voor nog zo'n stunt. "Het is belangrijk dat mijn spelers weten dat ze ook van de grote jongens met meer geld kunnen winnen. Het draait uiteindelijk allemaal wat je op het veld laat zien en daar mogen we op vertrouwen. We hoeven niet bang te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen