Vlaar wil vertrouwen van AZ terugbetalen tegen Feyenoord

Jw
21 januari 2016, 21:16

AZ neemt het komend weekend in eigen huis op tegen Feyenoord. Voor verdediger Ron Vlaar is het een bijzondere ontmoeting, omdat hij in het verleden voor de Rotterdamse club uitkwam. Bovendien werd hij onlangs geweiged toen hij wilde meetrainen bij zijn oude club. "Ik heb het een plek gegeven", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

"Dat het toen gezegd is, is een feit. Ik heb er geen probleem mee en heb het destijds direct uitgesproken. Ik ben te oud om daar nu over te struikelen, dat heeft geen enkel nut. Dat kost alleen maar energie. Ik kom nog net zo graag bij Feyenoord. Er staat een streep onder", koestert de routinier geen wraakgevoelens tegenover zijn oude club.

Vlaar werkte uiteindelijk in Alkmaar aan zijn revalidatie en kwam later tot een akkoord over een contract tot het einde van dit seizoen. "Toen ik daar ging meetrainen, had ik niet verwacht er ook weer te gaan spelen. Deze intentie was er totaal niet. Ik heb het super naar mijn zin en soms hebben zaken een onverwachte wending. Ik hoop het vertrouwen op het veld uit te betalen", aldus de Oranje-international, die op het WK in Brazilië nog werd gezien als één van de beste verdedigers van het toernooi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen