'Verhalen over nieuwe ADO-overname naar Fabeltjeskrant'

2 december 2016, 09:23

Door alle perikelen bij ADO Den Haag wordt er weleens geroepen dat de club uit de Hofstad er beter aan doet om de club weer van de hand te doen aan een andere partij dan het Chinese United Vansen, maar een nieuwe overname zal er niet komen. Die verhalen 'kunnen naar de Fabeltjeskrant', sprak wethouder Tom de Bruijn (Financiën) volgens het ANP donderdagavond tegen de gemeenteraad van Den Haag.

De ondernemers in Den Haag staan bovendien niet in de rij om de club over te nemen, zo werd tijdens een debat over de problemen bij ADO duidelijk. De huidige nummer elf van de Eredivisie wacht al tijden tevergeefs op een bedrag van 3,7 miljoen euro, maar clubeigenaar Hui Wang houdt de poot stijf en maakte tot op heden nog geen cent over.

Wethouder de Bruijn reageerde met zijn woorden op een voorstel van raadslid Richard de Mos, die ervoor pleitte dat coryfeeën als Aad de Mos, Dick Advocaat en anderen 'de daad bij het woord zouden voegen' en ADO zouden redden. De Haagse eredivisionist kan overigens niet rekenen op financiële steun van de gemeente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen