Ten Hag niet naïef: "Hij is weg bij een fantastisch bod"

22 januari 2016, 09:34

Het gaat FC Utrecht de laatste tijd voor de wind. De Domstedelingen boekten vier overwinningen in hun laatste vijf optredens, Ruud Boymans keerde terug na langdurig blessureleed en spelers als Bart Ramselaar, Timo Letschert en Yassin Ayoub ontwikkelen zich stormachtig. Toch is er één puntje van zorg in Stadion Galgenwaard: is sterkhouder Sébastien Haller deze winter te behouden?

Haller maakte maar liefst 22 doelpunten in 34 wedstrijden voor Utrecht, waardoor het de vraag is hoe lang de Franse spits nog in de Domstad zal blijven. Coach Erik ten Hag is benieuwd. "Dit seizoen is het doel: tussen plaats zes en twaalf meedoen. Maar wat gebeurt er op de transfermarkt? Raken we komende zomer drie, vier sterkhouders kwijt? Gaat Sébastien Haller nu nog weg? Ik ben niet naïef. Als er een club met de geldbuidel zwaait en met een fantastisch bod komt, dan is Haller weg", zegt Ten Hag tegen Voetbal International.

"Wij hebben een aantal scenario's als dat zou gebeuren, een lijstje met potentiële vervangers", aldus de keuzeheer. "Ik ben er natuurlijk geen voorstander van. De kwaliteit van de spelers bepaalt het systeem. Sébastien is een bepalende jongen. Als hij weggaat, zullen we anders moeten gaan spelen. Ik verzet me met hand en tand tegen wintertransfers. Maar ik ben wel realist, ik weet ook hoe de financiële situatie is van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen