Volop activiteiten bij Fiorentina: Costa komt, Rossi gaat

22 januari 2016, 11:30   Bijgewerkt: 22 januari 2016, 13:40

De teleurstellende en dikverdiende 2-0 nederlaag in het San Siro-stadion van AC Milan deed de clubleiding van Fiorentina er al toe doen besluiten om Mauro Zarate te laten terugkeren in de Serie A en de club uit Florence heeft nu nog een aanwinst gepresenteerd. Tino Costa wordt voor de rest van het seizoen van Spartak Moskou gehuurd, met een optie tot koop. Ondertussen is Giuseppe Rossi op weg naar de uitgang van het Stadio Artemio Franchi.

Tino Costa was dit seizoen al actief in Italië, waar hij op huurbasis tot twaalf optredens voor Genoa kwam. Hij verruilt de oudste club voor Italië dus voor Fiorentina, de huidige nummer vier van de Serie A. In het verleden speelde de Argentijnse middenvelder ook nog voor Valencia en Montpellier. 

Waar Tino Costa en Zarate juist neerstreken in Toscane, lijken de dagen van Rossi in Florence geteld te zijn. De blessuregevoelige aanvaller gaat overstappen naar Levante. "Ik ben niet gelukkig, aangezien ik niet veel aan spelen toekom", legt Rossi uit. "Ik ben teleurgesteld, aangezien ik veel te danken heb aan de fans van Fiorentina", stelt de Italiaan via Twitter. "Ik heb alles gegeven, maar ik krijg weinig kansen en dat is moeilijk."

Tot slot wordt er gezegd dat Cristian Tello van FC Porto vrijdag medisch gekeurd wordt bij Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen