Suarez verklaart 'MSN'-succes: "We genieten van elkaar"

23 januari 2016, 15:00

FC Barcelona heeft de uitstekende prestaties van dit seizoen voornamelijk te danken aan het zogenaamde MSN-trio, bestaande uit Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar. Het drietal blinkt wekelijks uit en vormt een hecht collectief in de voorhoede. Volgens Suarez komt dat omdat de drie sterren elkaar alles gunnen.

Suarez, de middelste pion van het trio, geeft op de website van Barcelona een verklaring voor het succes van de voorhoede. "In en buiten het veld kunnen we zeer goed met elkaar", zegt de Uruguayaan. "Niemand voelt zich beter dan de ander en dat is heel belangrijk. Mensen zien dat we op het veld genieten van elkaar. Als er één scoort dan zijn de andere twee spelers net zo blij als de doelpuntenmaker."

De spits heeft lovende woorden over voor Neymar, die steeds meer zijn stempel drukt op het spel van de Catalanen. "Hij zal ooit de beste speler van de wereld zijn", voorspelt Suarez. "Op dit moment is Leo (Messi, red.) nog de allerbeste. Op het veld adoreer ik hem, buiten de lijnen is hij heel relaxt en kalm. Hij behandelt elke speler op dezelfde manier en dat is heel prettig."

Suarez gaat er overigens vanuit dat Barcelona dit seizoen veel prijzen gaat pakken. "We zijn het beste team ter wereld, dus we willen ook alles winnen", besluit de oud-Ajacied.

Overigens speelt Barcelona vanmiddag (zaterdag) om 16.00 uur tegen Malaga. Suarez en Messi staan in de basis, Neymar is niet van de partij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen