Stevens pakt punt en verlaat laatste plaats met Hoffenheim

23 januari 2016, 17:32

Huub Stevens is allesbehalve slecht aan de tweede seizoenshelft in de Bundesliga begonnen. De oefenmeester pakte vanmiddag (zaterdag) met zijn ploeg een punt tegen hoogvlieger Bayer Leverkusen: 1-1. Hoffenheim heeft dankzij de remise de rode lantaarn overgegeven aan Hannover 96, dat vanmiddag met 1-2 verloor van SV Darmstadt 98.

Hoffenheim verloor voor de winterstop van Schalke 04 en ging daardoor als hekkensluiter de winterpauze in. De ploeg van Stevens begon vanmiddag tegen Leverkusen, dat vijfde staat, uitstekend en kwam zelfs op voorsprong. Jiloan Hamad pegelde in de veertigste minuut de 1-0 in het doel en liet de supporters van de club juichen. In de tweede helft kwam Leverkusen via een rake kopstoot van Ömer Toprak terug tot 1-1, waarna de bezoekers op jacht gingen naar de zege. De ploeg van Stevens verweerde zich echter uitstekend, waardoor het een punt overhield aan de wedstrijd.

Hannover 96 is dankzij de nederlaag tegen Darmstadt van vanmiddag de nieuwe nummer laatst van de Bundesliga. Ondanks een vroege voorsprong via een doelpunt van Hugo Almeida werd er met 1-2 verloren. Namens de bezoekers, die een prima seizoen kennen, was Sandro Wagner twee keer trefzeker.

Hertha BSC staat derde, maar heeft de status van topclub in de eerste speelronde na de winterstop niet waar kunnen maken. De nummer drie kwam thuis tegen FC Augsburg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Bij de bezoekers stond Paul Verhaegh zoals gebruikelijk in de basis en bleef aanwinst Jeffrey Gouweleeuw negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen