Heracles met pijn en moeite langs ongelukkig De Graafschap

Ger
23 januari 2016, 20:29

Heracles Almelo heeft haar eerste wedstrijd van 2016 gewonnen. Thuis in het Polman Stadion werd hekkensluiter De Graafschap met 2-1 verslagen. Brahim Darri scoorde in de eerste helft, Thomas Bruns gooide het duel een kwartier voor tijd op slot met een prachtige vrije trap. Bij de zege van Heracles kwam het nodige geluk kijken, want voordat Andrew Driver de late aansluitingstreffer had gemaakt, had De Graafschap al drie keer het aluminium geraakt.

Om het slechte spel toe te schrijven aan het vertrek van Oussama Tannane, gaat wat ver. Maar de creativiteit die de linksbuiten kon brengen, was wel het ontbrekende puzzelstukje bij de thuisploeg. Fledderus en Darri verzorgden vanaf links de voorzetten, maar die kwamen bijna geen enkele keer aan. Slechts een keer kon Van Ooijen bij de tweede paal inschieten, hij mikte naast. Bel Hassani richtte wel één keer tussen de palen, doelman Jurjus verwerkte het lage schot tot een corner.

Ook in de tweede helft had de rode lantaarndrager weinig geluk. Hoewel Heracles wat beter ging spelen en De Graafschap minder gevaarlijk werd, mocht de thuisploeg opnieuw niet klagen. Ted van de Pavert kopte een vrije trap van Driver tegen de paal. Een kwartier voor tijd leek Heracles het duel te beslissen, toen Bruns een vrije trap prachtig binnen schoot. Het was het vijfhonderdste eredivisiedoelpunt van dit seizoen. Toch werd het nog even spannend toen Driver in de slotfase uit de rebound scoorde. Het gelukkige Heracles trok de overwinning echter over de streep en klom naar de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen