WKE laat koppositie glippen na week vol perikelen

24 januari 2016, 16:43

WKE heeft een van de roerigste weken uit de clubgeschiedenis afgesloten met een nederlaag. Woonwagen Kamp Emmen ging met 3-1 onderuit tegen AFC, een concurrent in de strijd om de titel in de topklasse zondag.

WKE ging de kraker tegen AFC in met de wetenschap dat de club deze week ternauwernood gered werd van de ondergang. Het bestuur diende namelijk een faillissementsaanvraag in op een ledenvergadering. Er stonden toen echter nieuwe mensen en een nieuw bestuur op, waardoor de club uit Emmen het seizoen kon afmaken.

Dat kon WKE niet inspireren in Amsterdam. AFC kwam al snel voor door een goal van Edip Biberoglu en verdubbelde de marge daarna via Melvin Grootfaam. WKE wurmde zich in de wedstrijd en vond via Junior Albertus terecht de aansluiting, maar in de tweede helft bepaalde Tom van den Brink de eindstand op 3-1.

Omdat De Treffers met 0-1 bij VVSB won, is WKE nu de nummer drie. De Emmenaren hebben wel de minste verliespunten en kunnen alsnog weer aan kop komen als ze de inhaalwedstrijden winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen