Ten Hag wint weer met Utrecht: "Een dik, vet compliment"

24 januari 2016, 19:16

FC Utrecht is uitstekend uit de startblokken geschoten in de tweede seizoenshelft. Vorige week werd er al met 1-4 gewonnen bij FC Groningen, vanmiddag (zondag) ging PEC Zwolle met 1-0 over de knie in de Galgenwaard. Erik ten Hag is dolgelukkig met het spel dat zijn ploeg heeft gespeeld.

Utrecht sloeg pas in de 87ste minuut toe, maar was daarvoor niet ongeduldig geworden. "We hebben een heel volwassen wedstrijd gespeeld", was de lezing van Ten Hag. "Tijdens de eerste helft leverden we heel hoge kwaliteit in bijna alle facetten. Dat was uitstekend. We kregen zelf kansen en hebben heel weinig toegelaten. Knap, zeker ook omdat PEC Zwolle heel veel kwaliteiten heeft, met name in de omschakeling naar balbezit. Dan hebben ze met Lars Veldwijk in de punt van de aanval, snelle spelers op de flanken en Stef Nijland en Wout Brama erachter veel kwaliteit. Maar wij hebben heel geconcentreerd verdedigd. Daarvoor geef ik de ploeg een dik, vet compliment."

"Vooraf was ik benieuwd naar hoe we zouden omgaan met de complimenten die we ontvingen naar aanleiding van ons spel van afgelopen week tegen FC Groningen. Tijdens de trainingen zag ik een heel goede focus bij het team. De ploeg was ontzettend scherp", besloot de oefenmeester van de nummer vijf van de Eredivisie op de website van zijn club.

Donderdag gaat Utrecht op bezoek bij Roda JC Kerkrade.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen