Schalke verliest en raakt aansluiting met topdrie kwijt

24 januari 2016, 19:30

Zeer teleurstellend, zo kan de start van de tweede seizoenshelft van Schalke 04 gerust genoemd worden. De club van Klaas-Jan Huntelaar ging vanavond (zondag) op eigen terrein teleurstellend met 1-3 onderuit tegen het laaggeklasseerde Werder Bremen, dat voor het eerst in zes speelronden weer eens een wedstrijd won.

Schalke kwam via een rake kopbal van Joel Matip al na vier minuten op voorsprong, maar die goal werd kort voor de pauze ongedaan gemaakt door Clemens Fritz. De ervaren middenvelder scoorde de gelijkmaker en was kort na de doelwissel weer doorslaggevend voor Werder. Hij bediende de 37-jarige Claudio Pizarro, die de 1-2 op de borden zette. Anthony Uljah maakte er in de slotminuten zelfs nog 1-3 van, waardoor Schalke met een zeer teleurstellend resultaat van het veld stapte.

Klaas-Jan Huntelaar deed negentig minuten bij Schalke en liet enkele prima kansen onbenut. Door de verliespartij staat de formatie uit Gelsenkirchen nu zesde in de Bundesliga. Bij een zege op Werder was de ploeg de achttiende speelronde als nummer vier van het klassement geëindigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen