Huntelaar teleurgesteld: "Dit is echt ongelooflijk"

25 januari 2016, 10:02

Schalke 04 opende zondagavond de jacht op de vierde plaats in de Bundesliga, maar Die Königsblauen schoten zichzelf lelijk in de voet. In de eigen Veltins Arena werd er met 1-3 van Werder Bremen verloren. Klaas-Jan Huntelaar, die de volle negentig minuten in actie kwam, baalt als een stekker van de nederlaag. De Nederlandse spits vindt het resultaat vooral onnodig.

"Het was een zeer goede wedstrijd van onze zijde, vooral in de eerste helft", blikt Huntelaar terug. "We hadden twee of drie goals kunnen maken, maar we waren een beetje ongelukkig in de afronding. We raakten onder meer de lat en konden meerdere kansen niet afmaken. Dan krijg je er wel één tegen voor de rust, waardoor we de wedstrijd uiteindelijk verloren hebben. Dat is heel teleurstellend, omdat we goed in de wedstrijd zaten", aldus de Schalke spits.

Huntelaar maakte dit seizoen vijf doelpunten in zestien Bundesliga-optredens, maar kwam tegen Werder niet tot scoren. "Dat is frustrerend. En het resultaat is echt ongelooflijk. Na de rust kantelde het jammer genoeg volledig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen