ADO reageert niet en hoopt op meeting met Wang

2 december 2016, 09:23

Na de opvallende uitlatingen van clubeigenaar Hui Wang overheerst er vooral verbazing in het kamp van ADO Den Haag. De Haagse eredivisionist vindt de teksten van de Chinese geldschieter in een interview met de Volkskrant opvallend en wil er (nog) niet op reageren.

"Wij reageren niet op de uitlatingen van Wang", maakt persvoorlichter Ronald van der Geer tegenover Voetbal International duidelijk namens ADO. "Zoals al langer is onze intentie om de dialoog direct met hem te voeren", stelt de zegsman. De club uit de Residentiestad wacht al maanden op 3,7 miljoen euro, maar Wang weigert dit bedrag over te maken met zijn bedrijf United Vansen.

De opmerkingen van Wang logen er niet om. "ADO moet ophouden mij, de baas, in het openbaar door het slijk te halen", zei de Chinees, die ontslagen bij de club niet uitsluit. "Als er niet snel verbeteringen komen sluit ik dat soort extreme maatregelen niet uit. In de aandeelhoudersvergadering van Vansen gaan we stemmen om het gehele management bij ADO te vervangen. Hebben ze het nu moeilijk? Wacht maar tot de nieuwe, keiharde baas er is. Dat wordt pas echt oncomfortabel", waarschuwde de clubeigenaar.

De leiding van ADO hoopt Wang deze week te ontmoeten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen