Officieel: PEC laat Sainsbury naar China vertrekken

25 januari 2016, 17:21

Trent Sainsbury is vanaf vandaag (maandag) officieel speler van het Chinese Jiangsu Suning FC. De verdediger komt over van PEC Zwolle en tekent in China een contract voor drie seizoenen.

Op de officiële website van de Zwollenaren bedankt Sainsbury de fans van PEC. "De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier bij Zwolle gespeeld. Het voelde als een rit in de achtbaan; we hebben samen veel meegemaakt. Hoogtepunt voor mij was de winst van de Johan Cruijff Schaal, aangezien ik de historische bekerfinale tegen Ajax geblesseerd vanaf de tribune moest bekijken. Ook de band met de supporters heb ik altijd fijn gevonden. Dank jullie wel voor de support, ik wens de club veel goeds voor de toekomst en wie weet tot ziens."

Sainsbury won met PEC dus de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal. In twee jaar kwam de Australiër tot 28 wedstrijden in de Eredivisie. Het is niet bekend hoeveel geld er met de tranfer gemoeid is, maar naar verluidt gaat het om meer dan een miljoen euro. "Voor zowel Trent als PEC Zwolle is deze overstap een hele mooie overeenkomst, waar we simpelweg geen nee tegen konden zeggen", zo luidt de enige informatie die technisch directeur Gerard Nijkam kwijt wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen