Premiestelsel Heracles treedt vanaf nu in werking

26 januari 2016, 09:56

Heracles Almelo staat na de 2-1 overwinning op De Graafschap van afgelopen zaterdag op 33 punten in de Eredivisie en dat heeft voor de spelers een prettig gevolg. Vanaf dit puntenaantal krijgen de Heraclieden namelijk premies uitgekeerd.

Voor de start van het seizoen werd er een akkoord over een premiestelsel bereikt tussen spelers en club. Vanaf het moment dat de club er aardig voor zou staan, zou deze in werking treden. "In negen van de tien voorbije seizoenen was 33 punten voldoende om je te handhaven in de Eredivisie, dus dat vonden we een reëel vertrekpunt", verklaart voorzitter Jan Smit op de website van Voetbal International.

"Met Heracles Almelo in de Eredivisie blijven scharen wij onder normaal je werk doen en een premie zien wij echt als een extra beloning", vervolgt Smit. "Stel je voor dat je vanaf de eerste competitiedag een premie van tweehonderd euro per punt uitkeert en je degradeert uiteindelijk toch met dertig punten. Dan honoreer je spelers bovenmatig, terwijl ze ondermaats hebben gepresteerd. Dat kan nooit de bedoeling zijn", stelt de preses van Heracles.

De ploeg uit Almelo is momenteel de nummer vier van de Eredivisie en gaat dinsdagavond op bezoek bij koploper Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen