'Opnieuw finale' voor ADO Den Haag en De Graafschap

26 januari 2016, 15:02

Voor het uitduel van ADO Den Haag met De Graafschap komt coach Henk Fraser met een cliché. "Het is voor ons weer een finale", zegt de trainer van de nummer elf van de Eredivisie. Voor de Doetinchemse tegenstander geldt niets minder: willen de Superboeren dit seizoen in de Eredivisie blijven, dan moeten er in dit soort wedstrijden punten gesprokkeld worden,.

Vreman kiest voor Diemers

Bij de Doetinchemmers zal er een speler debuteren in de basis: FC Utrecht-huurling Mark Diemers. "Ik denk dat Mark net iets meer kan brengen. Hij komt in de ploeg voor Lion Kaak", zegt Vreman. "Lion heeft de afgelopen wedstrijden goed gespeeld, hij heeft het goed opgepakt na een lastig begin. Lion was er goed onder en ik heb tegen hem gezegd dat hij het goed heeft ingevuld, maar ik heb ook vanaf het begin aangegeven dat we Mark voor die positie hebben gehaald. Verder zullen er geen wijzigingen zijn in het basiselftal", aldus de trainer, die Tim Linthorst terug heeft.

Fraser mist Wormgoor, Meijers keert terug

Vito Wormgoor is er niet bij wegens ziekte, Aaron Meijers keert terug van een vervelende enkelblessure. Of hij direct in de basis zal starten is nog niet zeker. "Aaron heeft volledig meegetraind en dat zag er aardig uit dus vandaag zullen we de knoop doorhakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen