Groenendijk: "PSV is de beste ploeg van Nederland"

26 januari 2016, 15:19

Excelsior wist eerder dit seizoen tot verbazing van vriend en vijand een puntje te snoepen in de uitwedstrijd tegen PSV (1-1). De Kralingers hopen dit kunstje woensdagavond te herhalen, als de nummer twee van de Eredivisie komt buurten op Woudestein. Coach Alfons Groenendijk heeft veel respect voor de Eindhovense opponent.

Groenendijk en co hebben het laatste tijd allesbehalve makkelijk en dan komt PSV ook nog eens op bezoek. "PSV is de beste ploeg van Nederland", vindt de trainer van Excelsior "Samen met Ajax gaan zij uitmaken wie kampioen wordt. Ik vind PSV mentaal sterker, daardoor doen ze ook Europees nog mee. Dat komt onder meer door de Mexicaanse invloed. Bij dat soort spelers is alles geoorloofd om te winnen. Ik heb zelf met Luis Suárez gewerkt en die zocht ook elke wedstrijd de rand op. Bij ons is het wat dat betreft soms nog te lief."

Toch put Excelsior moed uit de 1-1 in Eindhoven. "Wij moeten van goede wil zijn en keihard werken, maar daarnaast moeten we ook kwaliteit leveren. Meestal doen wij het beter tegen ploegen die het spel maken, omdat wij vanuit de omschakeling tot meer in staat zijn. Ook PSV is levensgevaarlijk in de omschakeling, maar wij moeten het beter doen als we de bal hebben. We hebben eerder in het seizoen laten zien dat we dat kunnen", weet Groenendijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen