Valdés aan de slag bij Standard: "Heb nog ritme nodig"

Ger
26 januari 2016, 20:24

Víctor Valdés heeft voor het eerst zijn opwachting gemaakt op het trainingsveld van Standard Luik. De ervaren doelman maakte onlangs verrassend op huurbasis de overstap van Manchester United naar de Belgische club. Hij kon op Old Trafford geen aanspraak maken op speelminuten.

"Het wordt een korte periode bij Standard, maar ik wil veel wedstrijden winnen en ik hoop de club zo goed mogelijk te helpen", zegt Valdés op de website van de Rouches. "Ik ben tevreden na de eerste training. Ik ben hier goed ontvangen en voel me direct thuis bij deze club. Dat maakt mijn aanpassing eenvoudiger."

Voor de Spanjaard is Standard geen bekende naam, zo geeft hij eerlijk toe. "Maar ik weet dat het een club is met rijke geschiedenis. Het is belangrijk dat Standard weer zo hoog mogelijk in de top-drie staat. Ik wil mijn ervaring overbrengen en de ploeg helpen. Hopelijk bereiken we Play-off I en weten we de beker te winnen."

Valdés kijkt uit naar zijn debuut voor Standard. "Ik wil zo snel mogelijk weer een wedstrijd afwerken. Ik heb echter al een tijdje niet meer gespeeld en heb dus nog wat ritme nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen