'Delegatie van ADO reist in februari af naar China'

27 januari 2016, 09:13

In de komende tijd gaan ADO Den Haag en de veelbesproken clubeigenaar Hui Wang op zoek naar een oplossing voor de vervelende samenwerking. De gebrekkige communicatie, het uitblijven van geld en de daaruit voortvloeiende financiële zorgen moeten verholpen worden. Een delegatie van de Haagse club wil daarom in februari naar China afreizen om met Wang aan tafel te zitten, zo meldt het AD.

Beide partijen leken zo onderhand wel klaar te zijn met elkaar, maar de lucht begint weer op te klaren. Wang nuanceerde de dreigende en opvallende uitspraken die hij vorige week deed en ADO heeft door veelvuldig contact te hebben gehad op dinsdag weer meer vertrouwen in een samenwerking met de Chinezen.

ADO wacht al tijden op 3,7 miljoen euro vanuit het kamp van Wang en kreeg dinsdag officieel te horen dat het door het uitblijven van het geld in de financieel zorgwekkende categorie 1 van de KNVB is ingedeeld. De club uit de Hofstad lijkt zodoende onder curatele komen te staan. Dat kan echter nog voorkomen worden, als er in de komende weken alsnog een sluitende begroting ingediend kan worden. Dan moet er wel geld komen.

Wang dreigde afgelopen weekend in de Volkskrant het hele managementteam te vervangen bij ADO, maar [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/291522/wang-nuanceert-totaal-geen-reden-voor-zorgen/,_blank,zwakte zijn teksten af] bij de NOS. "Laat ADO naar Peking komen, dat praat gemakkelijke", zei de Chinese geldschieter. Dit voorstel lijkt dus gestalte te krijgen in februari.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen