Botteghin nog niet van de partij, Hansson ook nog niet

27 januari 2016, 13:10

Stapje voor stapje gaat het beter met Eric Botteghin, maar de verdediger van Feyenoord kan donderdagavond nog niet in actie komen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Braziliaan is nog niet helemaal hersteld van zijn hamstringblessure.

Botteghin is nog niet helemaal wedstrijdfit, liet Giovanni van Bronckhorst woensdagmiddag weten op de persconferentie. "Eric zit dicht tegen de selectie aan, maar is er morgen (donderdag, red.) zeker nog niet bij", sprak de keuzeheer van de Rotterdammers, die na de 4-2 nederlaag bij AZ definitief uitgeschakeld lijken te zijn in de titelrace.

De Zweedse doelman Pär Hansson werd deze week officieel als aanwinst gepresenteerd in De Kuip, maar zal nog niet van de partij zijn tegen Heerenveen. "Pär maakt een fitte indruk en is een goede professional, alleen heeft hij geen voorbereiding gehad. De laatste tijd heeft hij voor zichzelf getraind, maar dat is wat anders dan met een team of een keeperstrainer op het veld staan. We kijken wat juiste moment is voor hem om in te stappen", aldus Van Bronckhorst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen