Oss pikt aanvaller op bij Telstar, Pisas weg bij Dordt

27 januari 2016, 15:19

Damiano Schet heeft woensdag de deur achter zich dichtgetrokken bij Telstar en heeft meteen een nieuwe werkgever gevonden. Hij stapt over naar FC Oss, waar hij een contract voor de rest van het seizoen heeft ondertekend. In de overeenkomst is een optie voor nog een jaar opgenomen.

De oud-aanvaller van RKC Waalwijk en SC Cambuur, die in totaal 28 eredivisieduels speelde, hoopt bij Oss het plezier weer terug te vinden in het spelletje. "Het gevoel is goed, ik heb er heel veel zin in. Ik ben bekend met de Jupiler League en hoop met mijn kwaliteiten bij te dragen aan het succes van FC Oss", stelt Schet op de clubwebsite. Directeur Peter Bijvelds is blij met zijn komst. "Wij zien in Damiano dé gewenste aanvallende versterking, zowel op voetbaltechnisch als op karakterologisch gebied. Hij is een offensieve speler die op meerdere posities uit de voeten kan."

Ondertussen is Everon Pisas vertrokken bij FC Dordrecht. Het kind van de club, die sinds zijn veertiende levensjaar aan De Krommedijk speelde, gaat voor een avontuur in Roemenië. Hij heeft getekend bij ACS Poli Timisoara, dat een stadion met een capaciteit van ruim 32.000 supporters heeft. Hij wordt bij de Roemeense club ploeggenoot van Prince Rajcomar.

"Ik heb hier bijna tien jaar met plezier gevoetbald en ik werd altijd gesteund door de supporters. Dat is mooi om mee te maken", zegt Pisas op de Dordrecht-website over zijn vertrek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen