Ramires vertrekt naar club Sainsbury, Pato arriveert

27 januari 2016, 15:29

Ramires vervolgt zijn carrière definitief in China. De Braziliaanse international keert Chelsea na meer dan vijf seizoenen de rug toe en maakt de overstap naar Jiangsu Suning, dat eerder deze week Trent Sainsbury overnam van PEC Zwolle. Met de deal is ongeveer 28 miljoen euro gemoeid.

Chelsea heeft het vertrek van Ramires woensdagmiddag officieel aangekondigd. De 28-jarige Braziliaan werd in 2010 voor een kleine 20 miljoen euro overgenomen van Benfica. Hij was jarenlang een vaste waarde op Stamford Bridge, maar kwam dit seizoen nog niet verder dan zeven basisplaatsen de Premier League. In China gaat de middenvelder samenwerken met trainer Dan Petrescu, die vroeg verdediger van Chelsea was.

Ramires won de landstitel, de FA Cup, de League Cup, de Champions League en de Europa League met Chelsea. De Londense topclub neemt afscheid van de Braziliaan, maar verwelkomt wel weer een landgenoot van Ramires. Alexandre Pato is namelijk in de Engelse hoofdstad gearriveerd om zijn huurdeal af te ronden. Momenteel wordt hij door Corinthians uitgeleend aan Sao Paulo, maar Chelsea gaat de verhuur overnemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen