Twente ook onderuit op bezoek bij effectief NEC

Ger
27 januari 2016, 20:40

NEC heeft opnieuw laten zien hoe effectief het in eigen huis is. Tegen FC Twente kwam het meerdere malen in de problemen, maar het wist toch de drie punten in Nijmegen te houden dankzij goals van Anthony Limbombe en Santos.

NEC toonde zich in de eerste seizoenshelft als een sterke ploeg. De zevende plek was dan ook allesbehalve een onverdiende plaats voor de promovendus. Zeker thuis zijn de Nijmegenaren lastig te kloppen. Dit seizoen lukte dat alleen koploper Ajax. Op basis van de statistieken zou FC Twente dan ook geen probleem moeten zijn voor NEC in de eigen Goffert, hoe gek dat ook klinkt. De Tukkers vechten dit seizoen verrassend genoeg tegen degradatie (16e).

Even daarvoor kreeg FC Twente dezelfde kans. Zakaria El Azzouzi, huurling van Ajax, kon zich na een uur bewijzen in de punt van de aanval. Hij nam de bal handig mee en had een vrije doortocht vanaf de middenlijn richting doel. Toch wist de aanvaller het niet af te maken, mede dankzij goed keeperswerk van Brad Jones. De voorgaande twee wedstrijden hield hij ook al z'n doel schoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen