Hake baalt: "Transferbedrag voor Tapia blijkbaar te laag"

Ger
28 januari 2016, 07:33

Trainer René Hake is teleurgesteld dat FC Twente geen actie kan ondernemen op de transfermarkt na het vertrek van Renato Tapia. De middenvelder, die de laatste tijd bij de Enschedese club in de laatste linie speelde, stapte over naar Feyenoord.

"Wat is dan je persperspectief als je een basisspeler kwijt raakt?", vraagt Hake zich af tegenover TC/Tubantia. "Als ik dit van te voren had geweten, had ik als trainer ook kunnen zeggen: ik wil Tapia koste wat kost behouden." De clubleiding liet een week eerder op de nieuwjaarsreceptie nog weten dat er bij het vertrek van een speler 'in principe wat mogelijk is'. Dat is achteraf dus een loze belofte.

"Blijkbaar is het transferbedrag voor Tapia te laag", zegt Hake. "Ik ken de exacte details niet van de afspraken die er met de gemeente zijn gemaakt, maar het is ons anders voorgesteld dan wat er nu is gebeurd. In dat opzicht hebben we woensdag dan ook dure nederlaag geleden. En wel om twee redenen. We hebben drie punten verloren bij NEC en een basisspeler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen