PEC Zwolle leent Lazic half seizoen uit aan VVV

Ger
28 januari 2016, 11:40

PEC Zwolle laat Boban Lazic ervaring opdoen in de Jupiler League. De bijna 22-jarige aanvaller maakt dit seizoen op huurbasis af bij VVV Venlo. Hij kon in Zwolle niet rekenen op veel speelminuten. Lazic kwam deze voetbaljaargang slechts vijf competitieduels in actie.

"Gezien onze precaire financiële situatie zijn wij normaal gesproken niet in staat om spelers te halen. Maar op deze manier kan dat wel. We zijn blij dat PEC Zwolle ons deze buitenkans geeft: zij stellen de speler kosteloos beschikbaar, Boban kan ervaring opdoen en onze selectie is weer wat breder en sterker geworden in deze belangrijke fase van de competitie", zegt VVV-directeur Marco Bogers op de clubwebsite.

Lazic kijkt uit naar zijn verblijf bij de huidige nummer twee van de eerste divisie. "De club draait goed en ik hoop dat ik daar mijn bijdrage in kan leveren. Ik kan zowel rechts als links op de flank spelen en ik wil graag ervaring opdoen. En als dat kan in de top van de Jupiler League dan is dat alleen maar goed voor mijn ontwikkeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen