Strootman sluit in februari aan bij eerste elftal AS Roma

Ger
28 januari 2016, 12:55

Kevin Strootman heeft bijna een streep gezet onder zijn lange revalidatie. De middenvelder verwacht binnenkort in actie te komen tijdens een wedstrijd van het tweede elftal van AS Roma. Halverwege februari sluit hij naar verwachting aan bij de groepstraining van de hoofdmacht.

De 25-jarige Strootman heeft al bijna twee jaar amper meer gespeeld. De Oranje-international raakte in maart 2014 voor het eerst geblesseerd aan zijn linkerknie. Hij liet zich opereren en maakte in november van dat jaar zijn rentree. Twee maanden later raakte Strootman echter weer geblesseerd en volgde een tweede operatie. Zijn revalidatie verliep niet naar wens en uiteindelijk werd besloten tot een nieuwe medische ingreep over te gaan, waarbij de kruisband volledig werd gereconstrueerd.

Sinds kort traint Strootman mee met de beloften van Roma. "Ik voel me nu een stuk beter. Ik hoop zo snel mogelijk weer op het veld te staan met mijn ploeggenoten", aldus de voormalig PSV'er. "Uiteindelijk wil ik graag met Roma een prijs pakken. Dat verdienen onze supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen