Gesigneerd cadeau Van Gaal aan Van Bommel geveild

Ger
28 januari 2016, 14:54

Mark van Bommel heeft een door Louis van Gaal geschonken biografie van de hand gedaan. Het boek, waarin de trainer in 2009 een speciale tekst heeft geschreven voor de oud-PSV'er, staat te koop bij het online veilinghuis Catawiki. Van Bommel zou de luxeversie van de biografie bij een verhuizing zijn tegengekomen en die vervolgens aan een vriend hebben gegeven.

"Beste Mark, ik hoop dat je door dit visieboek te lezen en natuurlijk jouw eigen ervaring als voetballer mijn aanvoerder en verlengstuk wordt bij Bayern München op het veld. Je mag er ook nog van genieten", schreef Van Gaal in zijn eigen biografie. De Amsterdammer was toen de coach van de middenvelder bij Bayern München. In 2011 vertrok Van Bommel naar AC Milan vanwege een verstoorde relatie met Van Gaal.

Volgens de veilingmeester van Catawiki is het bijzonder dat zo'n persoonlijk presentje nu te koop is. "Je zou zeggen dat Van Bommel dit zou koesteren", aldus de auctionaris tegen BuzzS. "Maar gezien zijn gedwongen vertrek in 2011 bij Bayern is waarschijnlijk te verklaren waarom hij weinig waarde hecht aan dit cadeau."

[photo,95302,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen