FC Twente haalt Thesker terug naar Grolsch Veste

28 januari 2016, 19:51   Bijgewerkt: 28 januari 2016, 20:28

FC Twente heeft Stefan Thesker aangetrokken. De Duitse verdediger is geen onbekende in Enschede, hij speelde er namelijk al in de jeugd. Na een periode bij Fortuna Sittard en verschillende clubs in Duitsland, komt Thesker nu terug naar Twente.

Thesker wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van SpVgg Greuther Fürth. Bij de club was hij in opspraak geraakt doordat hij in het uitgaansleven ruzie had gekregen met een uitsmijter. Greuther Fürth veroordeelde het handelen van Thesker en slijt de verdediger nu dus aan Twente.

Op de officiële website van FC Twente verdedigt technisch directeur Ted van Leeuwen zijn nieuwe aanwinst. "We weten dat Stefan onlangs negatief in het nieuws was na een discotheekbezoek. We hebben dit natuurlijk met Stefan besproken en beschouwen het als een eenmalig incident."

"Met de komst van Stefan Thesker hebben we een goede defensieve kracht aan de selectie kunnen toevoegen.", gaat Van Leeuwen verder. "Stefan kan als linksbenige verdediger centraal en op de backpositie spelen. Een speler die voor ons op dit moment financieel haalbaar was. Stefan is een jongen uit de regio en heeft bijna zes jaar als jeugdspeler het shirt van FC Twente gedragen." FC Twente heeft een optie tot koop bedongen in het huurcontract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen