Van den Brom geniet bij AZ: "Fantastische spirit"

Ger
29 januari 2016, 14:56

AZ is de tweede seizoenshelft met een perfecte score begonnen. De Alkmaarders wonnen drie keer op rij, waarbij vooral de galavoorstelling tegen Feyenoord opviel. Trainer John van den Brom aast zaterdag tegen NEC op een nieuwe werkpunter.

"We zijn er vanaf de winterstop mee bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen. Er zit een fantastische spirit in de groep. Het maakt daardoor ook niet uit als er iemand wegvalt, zoals Markus Henriksen tegen Cambuur. Het elftal staat, er is vertrouwen, spelvreugde en we spelen goed. De reserves zorgen er ook voor dat dat de basisspelers scherp blijven", zegt Van den Brom op de clubwebsite.

Volgens Van den Brom is tegenstander NEC ook goed bezig. "Het is een concurrent voor de positie waar wij graag willen staan. En ze staan daar terecht, want ik geloof niet in toeval. Naast een goede voorhoede hebben ze ook een bedrijvig middenveld met Gregor Breinburg en Janio Bikel. NEC speelt verzorgd en herkenbaar. Ja, het wordt een interessant potje."

Henriksen is inmiddels hersteld van de griep. Celso Ortiz, die donderdag vader is geworden van een tweeling, ontbreekt in Nijmegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen