De Boer: "Hoor niemand erover dat PSV weinig scoort"

Ger
29 januari 2016, 16:09

Ajax deed in de midweekse speelronde slechte zaken door op een gelijkspel te blijven steken tegen Heracles Almelo. Door het resultaat heeft de koploper nog maar een punt voorsprong op titelrivaal PSV. Trainer Frank de Boer blijft ondanks de domper positief over zijn elftal.

"We hoeven niet dramatisch te doen. In genoeg andere thuiswedstrijden hebben we wél veel gescoord. Ik hoor niemand erover dat PSV weinig goals maakt", aldus De Boer op de clubwebsite. "We hebben spelers nodig die het verschil kunnen maken. Daar ontbeerde tegen het Heracles aan." Zondag wacht voor Ajax een nieuwe klus, op bezoek bij Roda JC. "Ze hebben veel nieuwe jongens, die zich ongetwijfeld willen bewijzen. In interviews laten de spelers blijken dolgraag voor Roda te willen spelen. Het begint allemaal met passie, daarmee kun je heel ver komen. Daar moeten wij ons bewust van zijn. Het wordt zeker geen walkover."

De Boer zou graag nog een aanvallende versterking bij Ajax verwelkomen. "Maar we gaan geen spelers van tien of vijftien miljoen euro halen. En geloof me: een speler van vijftien miljoen komt echt niet naar Nederland. Dan kom je dus op huren uit. Traoré (Chelsea, red.) zou een goede optie zijn. Maar die mag niet weg, omdat ze hem niet in de Eredivisie willen laten acteren. En hij speelt niet eens bij Chelsea. Dan kom je dus uit bij 'hoop-spelers'. Jongens die talent hebben, maar waarvan je niet zeker weet of ze je kampioen gaan maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen