Hake positief: "Goed gevoel richting komende duels"

29 januari 2016, 16:19

Met een klinkende zege op Heracles Almelo begon FC Twente geweldig aan de tweede seizoenshelft, maar de laaggeklasseerde Tukkers wisten die zege tegen PSV en NEC geen vervolg te geven. Ondanks de twee nederlagen op rij kijkt coach René Hake de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet.

Hake geeft op de website van zijn werkgever toe dat de wedstrijden tegen PSV en NEC teleurstellend zijn verlopen. "Als je naar het resultaat kijkt zeker, vooral de wedstrijd van woensdag en de manier waarop. Wanneer je kijkt naar de positieve dingen die we lieten zien: kansen creëren, de manier van voetballen, dan geeft dat een goed gevoel richting de komende wedstrijden. NEC is een ploeg die compact speelt en verdedigend goed staat. We hebben woensdag genoeg gevaarlijke momenten gecreëerd en zijn vaak opgedoken in de 'zestien', maar dan gaat het om de finesse en beslissend zijn in de eindfase", doceert de trainer.

Zondag staat Twente tegenover FC Utrecht, de ploeg van Erik ten Hag die dit seizoen uitstekend presteert. "Als je naar Utrecht kijkt hebben ze dit seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt en ziet het er steeds stabieler uit, een moeilijk te kloppen ploeg. Ze zitten in een positieve fase. Met Haller en Barazite heeft Utrecht spelers met extra kwaliteiten. Ayoub is een aantrekkelijke speler en Ramselaar een talent dat zich goed ontwikkelt. In de laatste linie zijn ze heel degelijk, het is goed op elkaar afgestemd", looft Hake de tegenstander van zondagmiddag, die donderdag nog wel onderuit ging bij Roda JC (1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen