"Te gek om twee keer in seizoen van Feyenoord te winnen"

29 januari 2016, 17:12

ADO Den Haag verloor woensdagavond op pijnlijke wijze bij hekkensluiter De Graafschap. Zondagmiddag krijgt het team van Henk Fraser de kans om revanche te nemen voor die zeperd, als het uitduel met Feyenoord op de rol staat. Fraser denkt dat met name de mentale kracht van zijn ploeg zondag getest gaat worden.

''Niet alleen wij, maar ook de spelers van Feyenoord en de scheidsrechter zullen beïnvloed worden in De Kuip. Wij zullen dus mentale weerbaarheid moeten bieden", vertelt de voormalig voetballer van Feyenoord op de site van zijn club. "Het zou te gek zijn om twee keer in één seizoen van Feyenoord te winnen. We hebben een ploeg die dat in goede doen zeker moet kunnen.''

Fraser kan tegen Feyenoord weer beschikken over sterkhouder Vito Wormgoor. ''Vito is fit en trainde mee in de kleine felle partijen. We hebben er dus een optie bij in de verdediging", aldus de coach, die geen beroep kan doen op de geschorste Edouard Duplan. De Fransman wordt in Rotterdam vervangen door Ludcinio Marengo.

De ontmoeting in Den Haag eindigde eerder dit seizoen in een 1-0 zege voor ADO. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen