Leerdam vanaf maandag weer bij selectie Vitesse

29 januari 2016, 17:53

Kelvin Leerdam sluit maandag weer aan bij de eerste selectie van Vitesse. De rechtsachter werd onlangs uit de selectie gezet, omdat hij volgens de technische staf niet de juiste energie met zich meebracht. Trainer Rob Maas zet nu een punt achter de situatie, zo laat hij weten op de website van de Arnhemmers.

"Vanaf maandag sluit Kelvin wel weer aan bij de selectie. Ik heb met hem gepraat. Klaar", is het korte statement van de oefenmeester, die zaterdag met zijn ploeg Excelsior ontvangt. De Rotterdammers werden in de eerdere ontmoeting dit seizoen met 0-3 verslagen door Vitesse. "We zijn niet zo veel in de problemen gekomen. Een belangrijke goal van Diks uiteindelijk, die goed mee op kwam", herinnert Maas. "Dat zal zaterdag denk ik niet anders zijn. Hij zal die ruimte misschien wel weer krijgen om op te komen. Belangrijk zal zijn dat we gewoon ons spel blijven spelen."

Maas kan zaterdag geen beroep op Milot Rashica, maar beschikt verder wel over een fitte selectie. Het duel in Arnhem vangt om 18.30 uur aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen