Ten Hag: "Voor duel met Twente superscherp plan hebben"

29 januari 2016, 18:36

FC Utrecht reeg de laatste periode de goede resultaten aaneen, maar werd donderdag door Roda JC weer met beide benen op de grond gezet. De Domstedelingen verloren met 1-0, maar coach Erik ten Hag maakt zich geen grote zorgen. Hij hoopt dat zijn ploeg zondag tegen FC Twente revanche neemt.

Utrecht mag enkele dagen na de nederlaag in Kerkrade alweer aan de bak. "Alles begint met zelfreflectie", doceert Ten Hag op het digitale huis van Utrecht. "Voor iedereen is het nu zaak in de juiste focus te komen voor de wedstrijd tegen FC Twente, een goede tegenstander. Voor die wedstrijd moeten we weer een superscherp plan hebben. Waar kunnen we de tegenstander pijn doen? Waar liggen de kansen? Het plan moet kloppen."

Ten Hag zag verdediger Ramon Leeuwin donderdag geblesseerd uitvallen. Zodoende heeft Ten Hag voor het duel met Twente een puzzel te leggen, aangezien verdedigers Kevin Conboy, Sean Klaiber en Louis Nganioni ook al door blessures aan de kant staan. "Ramon is voor zondag een heel groot vraagteken", zegt Ten Hag, die bij afwezigheid van Leeuwin waarschijnlijk een beroep doet op Darren Rosheuvel of Giovanni Troupée in de basisploeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen