Vd Weg in extase, Dijkhuizen baalt van collega Van Dijk

29 januari 2016, 23:55

Kenny van der Weg kan voorlopig niet meer stuk in Breda en omstreken. De verdediger knalde vanavond (vrijdag) in de 95ste minuut de verlossende 1-0 tegen de touwen tegen Helmond Sport, waardoor NAC Breda alsnog de drie punten pakte. Na afloop straalde Van der Weg van oor tot oor.

"De avond kan niet beter. Ik ben de gelukkigste man ter wereld, iedereen wil de bal een keer in de laatste minuut binnenknallen voor een overwinning", jubelt de trefzekere verdediger op de website van NAC. "Ik zie de bal aankomen, pak 'm goed aan en schiet 'm binnen", reconstrueert hij. "We hebben een goede groep, maar het zat tijdens de wedstrijd niet mee. We waren slordig, maar creëren kansen. Als je dan blijft vechten, dan valt de goal. Dit is bevrijding, voor mij, de club. Dit was puur genot."

Coach Marinus Dijkhuizen had na afloop geen goed woord over voor collega Jan van Dijk, die na de late nederlaag verstek liet gaan bij de gebruikelijke persconferentie. "Ik vind het jammer dat Van Dijk niet naar de persconferentie wil komen. Het getuigt niet van respect naar de club en naar mij toe. Uiteraard is het voor hem zuur, maar dat is geen reden om mij niet te feliciteren. Ik wens hem veel succes met de rest van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen